Top Reisje
Image default
Auto

Hoe krijg je dat brommende geluid uit je auto?

t blijft een gewone personen auto te zijn. Het geluid wat hieruit komt is wonderbaarlijk voor deze auto. Maar hoe krijg je dit voor elkaar? Hoe maakt ik van mijn personen auto nou zo’n sportwagen? Het is mogelijk! Met een uitlaat op maat.

Er zijn in Nederland diverse garages die gespecialiseerd zijn in auto tuning, maar niet iedere garage heeft het gereedschap en kennis in huis om voor jou auto een volledige uitlaat op maat e maken. Hiervoor ga je naar een garage als DV Customs. Wanneer je een afspraak maakt bij DV Customs tref je de eigenaar Dennis, een echt vakman. Dennis maakt al meer dan tien jaar lang uitlaten op maat voor vrijwel ieder voertuig. Ook als je een rvs uitlaat op maat trekker wilt, is dit voor DV Customs geen enkel probleem.

 

Lassen is een kunst 

 

Als je het Dennis vraagt zit het grote verschil in kwaliteit in het laswerk. Wanneer je bij een prutser terecht komt, kun je dit zien aan het laswerk en zul je nooit de prestaties uit je auto halen die je wenst. Lassen is een echte kunst, iets wat je leert in de loop der jaren door het dag in dag uit te doen. Iedere auto is anders zegt Dennis, dus iedere auto vraagt om een andere aanpak. Ook kan de eigenaar van de auto zelf kiezen hoe de uitlaat moet worden afgewerkt. Wil je een alleen een sportief geluid of wil je ook een mooi sierstuk aan het einde van je uitlaat? Wanneer je aanklopt bij de garage van Dennis kun je alle mogelijkheden bespreken. Omdat Dennis als jarenlange ervaring heeft met het op maat maken van uitlaten en een bedreven lasser is, is geen uitdaging te groot.

 

Voor ieder voertuig

 

Niet alleen voor auto’s kunnen uitlaten op maat gemaakt worden. Ook voor trekkers, scooters, motoren en andere gemotoriseerde voertuigen kan er moeiteloos een uitlaat op maat gemaakt worden. Wat je wens ook is, schuif aan bij DV Customs! 

https://dvcustoms.nl/