Top Reisje
Image default
Auto

Lekker met z'n tweeën naar Curaçao!

Wat is Curaçao toch een mooi eiland. Het is het grootste eiland van de ABC-eilanden. Er heerst een heerlijke Caribische sfeer en het gemak van Nederlands praten is ook erg fijn. De exotische temperatuur, maak het eiland superaantrekkelijk. De charme van Curaçao is ook dat het een mooi mix biedt van verschillende mooie dingen.

Hier hoef je geen winter te verwachten. Houd je dus van warmte? Dan kun je ook heerlijk in de winter naar Curaçao. Bedenk wel dat het dan wel weer koud in Nederland is als je terugkomt. Dus wel dikke winterkleding aandoen eerst met luchtige zomerkleding eronder, zodat je bij aankomst op het vliegveld niet ontploft van de hitte.

De mix van Curaçao

Curaçao biedt grofweg gezegd wat Aruba en Bonaire apart bieden in één. Op Curaçao kun je net als bij Aruba genieten van de mooie zandstranden. Hier kun je ook stappen. Zowel voor gezinnen, stellen en jongeren is het een heel fijn eiland. Wil je lekker niks doen, zoals dat op Bonaire zo heerlijk kan, ook hier kan dat. Wil je de drukte opzoeken? Dan kan dat ook. Je kunt hier heerlijk actief zijn. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan: snorkelen, duiken, mountainbiken…

Boek een combireis

Natuurlijk is het vertier op een eiland erg op het water gericht. Wil je ervaren hoe het in een jungle is? Dan is een gecombineerde reis waarin je niet alleen naar Curaçao, maar ook naar Suriname gaat een dikke aanrader. Suriname staat onder andere bekend om het heerlijke eten. Dus dit is extra genieten.

Luchtbed 2 persoons

Gezien het vele vertier in het water, raden we je aan om voor een reis naar Curaçao ook een luchtbed 2 persoons aan te schaffen. Met een luchtbed 2 persoons kun je heerlijk samen in het mooie water dobberen. Nog een voordeel van een luchtbed 2 persoons is dat je het ook misschien dan al een soort ligbed op het strand kunt gebruiken.

https://www.luchtbedplaza.nl/tweepersoons-luchtbed

Gerelateerde artikelen

De Volkswagen Groep wil van Spanje een pijler onder de elektrificatie-plannen maken

Autogarage Harderwijk

Op vakantie naar Frankrijk met de Jaguar I-PACE