Top Reisje
Image default
Reizen

Groepsreizen – ultieme gezelligheid

Vakanties zijn er in alle soorten en maten. Bij een groepsreis sluit je je als individu of samen met een vriend of vriendin aan bij een grotere groep. Samen met die groep beleef je vervolgens de reis die je geboekt hebt.

Als het gaat om groepsreizen is het altijd een beetje spannend voor jou als reiziger. Je weet immers niet vooraf wie je reisgenoten zijn en of je reisgenoten wel leuk zijn. Daarnaast heb je verschillende aanbieders van groepsreizen waarbij de leeftijden van reizigers enorm uit elkaar lopen.

Bij jongeren groepsreizen ligt dat gelukkig anders. Je reist weliswaar nog altijd met mensen die je niet kent, maar je weet vooraf dat iedereen jong is. Dat betekent een aantal dingen voor je reis:

  • We kunnen hem goed actief maken en veel activiteiten inclusief aanbieden
  • Je reisgenoten zijn niet super oud, wat toch prettig is (hoewel leeftijd niet superveel zegt over iemand natuurlijk!).
  • Je kiest groepsreizen die echt bedacht zijn voor jongere mensen die ‘s avonds tijd en ruimte willen hebben voor een drankje ergens op een terras.
  • Je kunt natuurlijk vooraf kennismaken met je reisgenoten. Zodra de groep groot genoeg is krijg je inloggegevens en kun je je WhatsApp toevoegen.

Groepsreizen over de hele wereld

 Groepsreizen boek je over de hele wereld. Ideaal als je naar een ver land wilt reizen bijvoorbeeld, maar het wel fijn vindt als je reisgenoten hebt om dingen mee te ondernemen. Een aantal topbestemmingen voor groepsreizen zijn:

 

  • Costa Rica – natuurlijk, dit tropische land in Centraal-Amerika is een aanrader voor zowel natuurliefhebbers als liefhebbers van zon, zee en strand. Costa Rica is een gevarieerde reisbestemming waar ontzettend veel te beleven valt.
  • Sri Lanka – dit land in Azie heeft sterke verbindingen met Nederland. Van de prachtige heuvels in het binnenland tot de mooie zandstranden is Sri Lanka een droombestemming waar je nog een echt authentiek stukje Azie zult ontdekken.
  • Bali – iedereen kent Bali en iedereen kent mensen die naar Bali zijn geweest. Tropisch, heerlijke cultuur, veel mogelijkheden om dingen te ondernemen en een fijne plek met prachtige stranden.

 Maar, ook binnen Europa is veel te ontdekken. Zo kun je kiezen uit groepsreizen Kroatie, Frankrijk, maar ook rondreizen door bijvoorbeeld Griekenland, Ierland of Bulgarije. Je reist met mensen van je eigen leeftijd. Je aansluiten bij een groepsreis is misschien in het begin wat spannend, maar er ontstaan altijd fantastische vriendschappen tijdens dit soort reizen voor jongeren.

Spannend – groepsreizen

 

Als je van plan bent solo een reis te boeken is dat altijd spannend. Een deel van de mensen neemt een vriend of vriendin mee. Het grootste deel reist echter solo en kent niemand als ze aan de reis beginnen. Je kunt vooraf contact leggen met je reisgenoten en veel groepen spreken voor vertrek al af in Nederland. Dat neemt de spanning al grotendeels weg. Het samen beleven van je vakantie is juist van grote waarde. Laat je dus niet tegenhouden door spanning!

Grootste reisaanbieder 18-32 jaar

 Als grootste reisaanbieder in de leeftijdsgroep 18-32 jaar verzorgt Simi Reizen jaarlijks duizenden groepsreizen, specifiek voor deze leeftijdsgroep. Dat maakt ons expert op het gebied van deze reizen. Wij weten wat reizigers leuk vinden, snappen waarom je de keus maakt om je aan te sluiten bij een groepsreis en zijn er voor je om je te voorzien van alle info die je nodig hebt.

https://www.simi-reizen.nl/groepsreizen/groepsreizen.html

Gerelateerde artikelen

Vakantie boeken

De 3 belangrijkste voordelen voor het kiezen van een zakelijk reisbureau?

Voor je op huwelijksreis gaat de perfecte trouwringen uitzoeken