Top Reisje
Image default
Anders

De beste pizzaoven

De beste pizzaoven

Met de Beste Pizzaoven kun je een heerlijk avondje organiseren waarbij de pizza’s lekker over de tafel vliegen. Het voordeel van een pizzaoven is dat je zelf bepaald welk beleg erop komt. Dit is niet alleen een leuke activiteit voor de kinderen, maar ook voor ons volwassenen. Je kunt namelijk ook voor de afwisseling een keer een pizza maken met asperges, broccoli of andere groente die je daar niet zomaar op tegenkomt. De meeste van deze oven bereiden hem ook nog eens lekker snel. 

Je moet vaak wel 30 tot 60 minuten van tevoren de kolen of het hout aansteken zodat het op temperatuur komt. Maar daarna kun je vaak in 1 tot 5 minuten al een pizza bereiden die perfect gaar is en over een lekker korst beschikt. Om nog meer smaakvariatie te beleven zou je kunnen kiezen voor verschillende soorten hout. Deze pizza’s zijn niet te vergelijken met een diepvriespizza.

Wat zijn de voordelen?

De pizza oven met het label best getest is zeker een aanrader. Als het weer eens een hete zomerdag is wil je vaak niet meer koken, laat staan binnen koken. Je kunt dan lekker een pizza maken in de pizzaoven buiten. Deze is super snel klaar en je hebt de warmte ook niet binnen. Daarnaast is de rookontwikkeling maar minimaal en buren zullen hier dus ook niet zomaar last van hebben. Ook zit er vaak verschillende standen op zodat je de temperatuur kunt regelen. 

Ook heb je geen gedoe met aanmaakblokjes wat het een stuk makkelijker maakt als BBQ’en. Daarnaast is het ook handig als je spontaan zin hebt om te koken, maar er niet teveel tijd in wil steken. Tevens is het natuurlijk ook gezellig om te doen met het hele gezin of vrienden. Na het bakken is het vaak ook nog eens makkelijk schoonmaken, wat ook niet geheel onbelangrijk is.

 

Gerelateerde artikelen

Natuurlijke shampoo: 4 redenen om het te gebruiken

Alles wat je moet weten om glad haar te krijgen

Beleg professioneel met Binance en Bitvavo