Top Reisje
Image default
Reizen

De 3 belangrijkste voordelen voor het kiezen van een zakelijk reisbureau?

Een zakelijk reisbureau is een full-service reisbureau dat gespecialiseerd is de unieke behoeften van zakenreizigers en bieden een breed scala aan diensten om je reis zo naadloos en stressvrij mogelijk te laten verlopen. Van het boeken van vluchten voor werknemers en hotels tot het regelen van huurauto’s en grondtransport, zij zorgen voor alle details zodat je je op je werk kunt concentreren. Ze bieden ook speciale tarieven voor vele hotels en resorts, en het deskundig personeel kan je helpen de perfecte accommodatie voor de behoeften van je bedrijf te vinden. 

 

Incentives

Heb je met jouw bedrijf een goed jaar achter de rug en wil je dat op een speciale manier vieren met je medewerkers? Of heb je een verkoopmedewerker die wel eens een extraatje verdient? Dan is een incentive dé manier om hen hiervoor te bedanken en tevens te motiveren voor het volgende jaar! Het is tevens ook een prima instrument om je top klanten te bedanken voor hun trouwe relatie. 

 

Voordelen zakelijk reisbureaus

Zakelijke reizen zijn niet hetzelfde als normale vakantiereizen. Zakelijke reisbureaus bieden een breed scala aan voordelen ten opzichte van standaard online booking tools. Ze nemen niet alleen de stress van het boeken van reizen weg, maar zijn ook om andere redenen voordelig:

 

  • Ze zijn ervaren

Reisbureaus zijn experts op het gebied van zakenreizen. Daarom werken ze met een ervaren accountmanager die het verschil weet tussen een goede en een slechte deal. 

Daarnaast zijn ze ook om in staat om noodsituaties op te lossen in het geval dat er iets tijdens de reis plaatsvindt. Je hoeft niet in paniek te raken als je je vlucht mist, want dat wordt allemaal geregeld door het reisbureau.

 

  • Ze zijn georganiseerd

Van instapkaarten, business of economy class tot hotelreserveringen en zelfs raportages achteraf; het papierwerk dat komt kijken bij zakenreizen kan overweldigend zijn – vooral als het om grote groepen gaat. Reis management bedrijven behandelen het papierwerk en leveren alles aan, zodat jij je kunt concentreren op het grotere geheel. 

 

  • Ze zijn op de hoogte

Wanneer werknemers voor zaken reizen, doen ze dat in overeenstemming met een bedrijfsreis programma of -beleid. Dit beleid verschilt van bedrijf tot bedrijf en omvat de regels die werknemers moeten volgen wanneer ze voor zaken reizen. 

Een zakelijk reisbureau adviseert jouw reizende werknemers ook over hoe zij kunnen voldoen aan de vereisten voor zakenreizen terwijl zij binnen het reisbeleid van het bedrijf blijven – zodat er geen ongewenste verrassingen bij terugkeer plaatsvinden. Wel zo handig, toch?

 

Gerelateerde artikelen

De must-visit plekken ter wereld

Vakantie boeken naar Turkije? Hier moet je aan denken!

Voor je op huwelijksreis gaat de perfecte trouwringen uitzoeken