Top Reisje
Image default
Reizen

Ga goed voorbereid op reis met de camper

 

Kunt u ook niet wachten om weer op pad te gaan met de camper? Als het hoogseizoen een beetje voorbij is en de ergste drukte en warmte achter ons liggen, is er geen beter moment om op pad te gaan. En met een eigen camper is dat alleen maar gemakkelijk. U hoeft niet op zoek te gaan naar hotels onderweg of restaurantjes waar u kunt lunchen. In uw mobiele huis heeft u alles bij de hand wat u nodig heeft. De standaard uitrusting van uw camper is al behoorlijk uitgebreid. Maar u kunt het uzelf nog gemakkelijker maken met wat extra camper accessoires.

Veiligheid onderweg staat voorop

U bent soms een hele dag onderweg in de camper, en alle activiteiten vinden in dezelfde ruimte plaats. U rijdt, u kookt en u slaapt. Dat is natuurlijk heel praktisch, maar dat betekent ook dat de gasaansluiting van de keuken zich vlakbij uw slaapcabine bevindt. Mocht er onverhoopt iets niet goed gaan, dan heeft u dat niet altijd meteen in de gaten. Kies daarom voor camper accessoires die u extra zekerheid geven en neem een gasmelder voor onderweg mee, zodat u direct gewaarschuwd wordt als er lekken of storingen zijn. Voor een uitgebreid systeem kiest u voor de melder die via de app ook aangeeft hoe vol uw gastank nog is en wat de temperatuur in de koelkast is. Zo weet u zeker dat de etenswaren onderweg niet zullen bederven door grote temperatuurverschillen.

Comfort in verschillende vormen

Comfortabel reizen is natuurlijk het belangrijkste als u onderweg bent. Daarvoor heeft u ook gekozen voor de camper. Comfort zit niet alleen in fijne stoelen of een goede matras. U wilt ook dat de temperatuur aangenaam is als u na een uitstapje of een korte pauze weer verder gaat rijden. Isolatiematten zijn daarom ideale camping accessoires. Deze brengt u tegen de ramen aan op het moment dat de zon fel schijnt en u niet in de schaduw kunt parkeren. Zo blijft de ergste warmte buiten en de koelte binnen. ’s Nachts heeft u ook profijt van deze isolatiematten. Want dan kunt u de kou van de nachten tegenhouden en binnen lekker warm slapen. Houdt u van een beetje frisse lucht maar wilt u de ramen niet altijd openzetten? Een ander idee voor camper accessoires is een dakventilator, waarmee u dit eenvoudig kunt oplossen. De warme lucht wordt geluidloos afgevoerd en de frisse lucht wordt aangezogen. Dat is niet alleen prettig onder het rijden, maar ook voor ’s nachts als u slaapt.

Camper accessoires voor in de keuken

Koken in een kleine ruimte is heel knus, maar het zorgt er ook voor dat u over een paar praktische dingen moet nadenken, zoals de ruimte die u beschikbaar heeft. U kunt niet zoveel pannen meenemen als u misschien wel zou willen, omdat ze niet in de kastjes passen. Met de speciale camper accessoires voor in de keuken kunt u dit eenvoudig oplossen. Want er zijn bijvoorbeeld pannen verkrijgbaar die volledig inklapbaar zijn. Dat scheelt enorm veel bergruimte. Deze camper accessoires zijn niet alleen heen praktisch, ze zien er ook nog eens mooi uit en zijn van goede kwaliteit. Met de juiste camper accessoires voor onderweg heeft u zeker een onbezorgde vakantie.

 

https://www.camperpassie.nl

Gerelateerde artikelen

Met welke reisorganisatie heb je de beste reiservaring tijdens je rondreis!

Vakantie boeken

Wat is de meest gebruikte bus voor ombouw naar camper?