Top Reisje
Image default
Reizen

Een heerlijke vakantie bij deze camping aan een meer in Tsjechië

Als je een echte kampeerliefhebber bent en houd van de natuur, dan is het boeken van een vakantie naar Tsjechië écht de moeite waard. Dit is een vakantieland waar je fantastische uitstapjes maakt en tot rust komt in prachtige natuur. Een camping die slechts op 725 km van Arnhem ligt is Camping de Regenboog. Deze camping ligt aan een meer in Tsjechië, vlak bij de Duitse grens. In deze regio is van alles te beleven. Zo maak je een fantastisch uitstapje naar Praag of Dresden en geniet je van mooie wandel- en fietstochten in de regio. Ontdek de mogelijkheden op deze camping!

Van alle gemakken voorzien

Bij Camping de Regenboog ben je van alle gemakken voorzien. Hier vind je ruime staanplaatsen met gratis wifi en een elektra-aansluiting. Daarnaast zit bij elke kampeerplek een waterpunt en is er een groot sanitair gebouw te vinden met voldoende toiletten en douches. Er ligt daarnaast een bakker op 50 meter en er is ook een supermarkt op 400 meter te vinden. Als je echt even wil genieten van de natuur, maar zelf liever geen tent op wil zetten dan is het huren van een glamping tent ook een oplossing. Zo ervaar je optimaal comfort! De camping in Tsjechië is daarnaast gelegen aan een meer waar je eindeloos plezier beleeft. Ook is er een speeltuin, kampvuurplek en voetbalveld. Voor kinderen is deze camping dan ook een ideale plek om vakantie te vieren.

Reserveer snel jouw staanplaats en kijk uit naar een droomvakantie

Wil je misschien wel jouw vakantie bij Camping de Regenboog boeken? Bekijk dan online de prijzen en boekingsopties en plaats jouw reservering direct online. Heb je vragen of wil je meer weten over deze camping aan een meer in Tsjechië? Neem dan contact op met een van de medewerkers van deze camping en stel gerust al je vragen.

https://www.campingregenboog.nl/

Gerelateerde artikelen

Efficiënt inpakken voor je volgende reis

Voor je op huwelijksreis gaat de perfecte trouwringen uitzoeken

Groepsreizen – ultieme gezelligheid