Top Reisje
Image default
Feesten

Borrelboot huren en varen over de grachten

Wil je met je gezelschap een feestje organiseren met een lekkere borrel op een zomerse dag? Dat ben je bij Event op het Water aan het juiste adres. Wij hebben het concept borrelboot. De borrelboot is een concept waar het je aan niks zal ontbreken. Wij regelen alles voor jou en je gasten. Boek bij ons een boot, stap aan boord en geniet. Heerlijk varen door bijvoorbeeld de Amsterdamse grachten of wil je juist een vrijer uitzicht? Dan hebben wij verschillende boten waarmee wij kunnen varen over het IJ van Amsterdam. Je ziet Amsterdam hoe u Amsterdam nog nooit gezien heeft. Het is echt een aanrader en ervaring om nooit te vergeten. We hebben diverse drank arrangementen samengesteld waar je uit kunt kiezen. De borrelboot is er voor iedere feestelijke aangelegenheid geschikt of het nu gaat om een verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest of jubileum.

Heerlijk genieten van een BBQ boot

Lekker BBQ’en op het water? Ja je hoort het goed BBQ’en op een boot. Dat is mogelijk. En dat kan bij Event op het Water. Op een zomerse dag lekker samen zijn met je vrienden of familie een lekker wijntje of biertje en genieten van Amsterdam of Rotterdam. Hoe leuk is dat!

Verschillende soorten arrangementen

Boek bij ons de BBQ boot, stap aan boord en geniet van het prachtige uitzicht. Op de boten van Event op het heerlijk genieten op het zonnige dag van het prachtige uitzicht van de Maas in Rotterdam en genieten van Rotterdam, de Botlek of al het andere moois wat Rotterdam en omstreken te bieden heeft. Al onze boten die wij beschikbaar hebben in Rotterdam hebben een groot buitendek waarbij u met mooi weer kunt genieten van het zonnetje, een borreltje, een hapje en een heerlijk windje. Wij hebben ook verschillende BBQ-arrangementen. Van een standaard BBQ-arrangement tot een BBQ-Deluxe arrangement met het beste vlees en de beste vis. Vers van de slager.

https://eventophetwater.nl/

Gerelateerde artikelen

Catering in Veenendaal