Top Reisje
Image default
Reizen

Voor je op huwelijksreis gaat de perfecte trouwringen uitzoeken

Ben je al bezig met een mooie vakantiebestemming te zoeken voor je huwelijksreis? Er zijn veel mooie bestemming om uit te kiezen. Zoals Costa Rica, Nieuw Zeeland, Bali en Santorini. Voordat je op huwelijksreis gaat, is er ook een bruiloft waar het nodige voor geregeld moet worden. Voor het voltrekken van een huwelijk kunnen trouwringen niet ontbreken. Ben je op zoek naar trouwringen die voldoen aan jouw persoonlijke wensen? Dan kan een goudsmid uitkomst bieden. Deze is gespecialiseerd in het ontwerpen van bijzondere trouwringen. Op de website van Bijzondere Trouwringen vind je een ruime collectie trouwringen. De modellen die je hier ziet zijn voorbeeldringen. Deze zijn nog aan te passen naar jullie persoonlijke voorkeuren. Een voorbeeld van een uniek model wordt hieronder besproken.

Trouwring met vingerafdruk
Zoek je een heel persoonlijke ring? Dan zijn trouwringen met vingerafdruk een goede keuze. De afdruk van de vinger van je geliefde komt dan in je ring te staan. Deze vingerafdruk kan aan de buitenkant of binnenkant van de ring geplaatst worden. Je kunt daarbij kiezen voor een organische of moderne ring. Ook is het mogelijk om deze te laten bezetten met een of meerdere briljanten. De vingerafdruk kun je in de ring laten laseren of met de hand laten graveren. Bij een laserafdruk wordt er eerst van jullie vinger met inkt op papier een afdruk gemaakt. Deze afdruk wordt gescand en waar nodig wordt de afbeelding verbeterd. Daarna wordt de afdruk met een laser in de ring gegraveerd. Naast laseren kun je er ook voor kiezen om de ring te laten graveren. Ook hier wordt er eerst een afdruk met inkt van je vinger gemaakt. De handgraveur gebruikt de afdruk om de ring uit te steken. Hierdoor krijg je een diep reliëf wat een zeer persoonlijke uitstraling geeft.

Mogelijkheden
Bij Bijzondere Trouwringen is het ook mogelijk om een eigen ontwerp door de goudsmid te laten maken. Ook als jullie niet dezelfde ringsmaak hebben kan de goudsmid hier een oplossing voor vinden. Hij zal dan twee ringen maken die wat betreft vorm, metaal of kleur verschillen. Maar samen toch goed bij elkaar passen. Als jullie nog niet goed weten wat voor ring jullie zoeken kun je toch een afspraak met de goudsmid maken. Hij zal dan vragen wat jullie niet mooi vinden en aan de hand daarvan komt hij vaak wel bij mooi ontwerp uit. Mocht je een alternatief zoeken voor een ring. Dan kan de goudsmid ook een ander sieraad voor je maken. Om jullie wensen te bespreken kun je een afspraak maken op een van de vestigingen in Veenhuizen of Amersfoort.