Top Reisje
Image default
Anders

Wat is een gezichtstoner?

Wat is een gezichtstoner, en waarom is het zo populair in Korea?

Koreaanse huidverzorgingsproducten hebben de laatste tijd veel hype gekregen en toners maken daar deel van uit. Toner is een vloeistof die is ontworpen om het oppervlak van uw huid te reinigen nadat u deze hebt gewassen. Het verwijdert alle overgebleven vuil, roet of make-up van je gezicht en bereidt het voor op de volgende stap in je huidverzorgingsroutine.

De belangrijkste functie van toner is het verwijderen van de laatste sporen van reinigingsmiddel voordat een vochtinbrengende crème of toner wordt aangebracht om de huidcellen te hydrateren en hun vermogen om vocht vast te houden te verbeteren. Verschillende formules gebruiken vaak verschillende sterktes van alcoholen, adstringentia, anti-acne ingrediënten en andere additieven. Dit kan ervoor zorgen dat ze min of meer uitdrogen op de huid, afhankelijk van waar je ze voor gebruikt.

Een toner is niet meer weg te denken uit mijn huidverzorgingsroutine. Ik gebruik de Klairs supple preparation unscented toner nu al jaren en het laat me nooit in de steek. Elke keer als ik het gebruik, merk ik dat mijn huid zo verfrist aanvoelt.

Ik gebruik de toner om puistjes of acne te elimineren, omdat het gebruik van een toner helpt om je huid te veel uit te drogen, wat puistjes of acne kan veroorzaken voor mensen met een gevoelige huid.

De Klairs toner gezicht is perfect omdat hij zacht is voor de gevoelige huid en toch effectief is in het verwijderen van vuil en make-up, wat je zoekt in een toner.

Waarom zou je een toner gebruiken als onderdeel van je huidverzorgingsroutine?

Toners zijn een soort huidverzorgingsproduct dat overtollig talg en zweet van de huid absorbeert. Ze helpen ook om de pH van je huid in evenwicht te brengen door je teint te verfrissen met een uitbarsting van hydratatie.

Veel mensen denken dat toners alleen maar tijd- en geldverspilling zijn, maar in werkelijkheid hebben ze veel voordelen voor je huid. Toners kunnen helpen de natuurlijke pH-balans van uw huid te herstellen, dode huidcellen van het oppervlak te verwijderen en u voor te bereiden op het aanbrengen van een essence of serum om hun effecten te maximaliseren.

https://kocosmo.nl/