Top Reisje
Image default
Anders

Tips voor het wassen van je bikini

Tips voor het wassen van je bikini

 

Wanneer je op vakantie gaat, dan is de kans zeer aannemelijk dat je als vrouw zijnde meer dan één bikini meeneemt. Waar mannen vaak voldoende hebben aan één zwembroek en bij hoge uitzondering misschien twee, zien we dat vrouwen toch al snel een stuk of drie bikini’s meenemen. Naarmate ze langer blijven, kan dit aantal zelfs nog oplopen tot vier en in bepaalde gevallen zelfs vijf. Maar wat is nu de reden waarom vrouwen zoveel bikini’s meenemen en nog belangrijker, hoe houd je al deze bikini’s gedurende de vakantie mooi schoon en fris? Kortom, genoeg om het over te hebben. In dit artikel nemen wel je daarom mee in het waarom en ook hoe jij je bikini’s het beste kunt wassen.

 

Waarom meerdere bikini’s mee op vakantie?

 

De voornaamste reden waarom vrouwen ervoor kiezen toch al snel drie bikini’s mee te nemen wanneer ze op vakantie gaan, is omdat ze keuze willen hebben. Het is voor veel vrouwen namelijk een no-go om gedurende meer dan 2 of 3 dagen dezelfde bikini te dragen. Je kunt je dus wel voorstellen, dat wanneer je 8 dagen op vakantie gaat er toch minimaal een stuk of 3 mee in de koffer moeten. Daarnaast is ook de kleur een bepalende factor voor de meeste vrouwen. Vooral in de eerste dagen, wanneer je dus nog niet zo bruin bent, kun je het beste kiezen voor een wat donker gekleurde freya bikini. Zo valt de lichte kleur van je huid nog niet zo heel erg op en kun je gaande weg de vakantie bijkleuren.

 

Hoe houd jij je bikini’s mooi

 

Net als bij een compressie bh, kan er ook in een bikini een extra ondersteuning zitten. Dit kan in de vorm van een beugel, maar ook extra vulling behoort tot de mogelijkheden. Om er voor te zorgen dat jij je bikini’s mooi kunt houden, is het verstandig om te met de hand uit te wassen. Vooral wanneer je in de zee bent geweest, zit je bikini natuurlijk vol zout water. Doordat dit erin kan gaan bijten, is het zaak je bikini na een dagje strand even met schoon water uit te spoelen. Dit zorgt ervoor dat de kleur van je bikini langer behouden blijft en je dus ook langer van je bikini kunt genieten. Vooral bij een bikini met beugel, die meestal wordt gedragen door vrouwen met een wat grotere cupmaat zoals cupmaat e, is het belangrijk voorzichtig te zijn en ervoor te zorgen dat de beugel in tact blijft. De beugel zorgt immers voor de vorm van de cup.